Strada Maior Ignat a intrat în reabilitare

0

În urmă cu câteva zile au început lucrările pe strada Maior Ignat. Lucrările sunt executate de muncitorii firmei care are contract cu municipalitatea botoşăneană pe întreţinere şi reparaţii străzi. Muncitorii au intervenit, în primă fază, la trotuare. Astfel, au fost scoase bordurile vechi şi sunt puse altele noi.

Strada Maior Ignat face parte din centura municipiului Botoşani. Dat fiind şantierul deschis în zonă, traficul auto se derulează cu greutate. Această arteră rutieră vine în continuarea străzii Petru Rareş şi continuă cu Viilor şi Mihail Kogălniceanu.

În urmă cu doi ani, a fost reabilitat tronsonul din strada Petru Rareş, de la sensul giratoriu aflat în intersecţia Bulevardul Eminescu – strada Petru Rareş. După ce vor fi finalizată reabilitarea străzii Maior Ignat, edilii botoşăneni au anunţat că se va continua cu strada Viilor, urmând a fi scoase şi dalele de tramvai, care nu au fost folosite niciodată.

Tot în această perioadă se lucrează în cartierul Curcubeului, fiind finalizată reabilitarea străzii Mihail Kogălniceanu, tronsonul cuprins între Bulevardul Eminescu şi strada Bucovina. În acea zonă mai sunt de executat lucrări pe Aleea Ion Frunzetti.

bsh
+11 -1
se încarcă...