Efective sporite de jandarmi în minivacanța de Rusalii

0

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani va acționa în minivacanţa de Rusalii pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică atât în sistem integrat, împreună cu lucrători de poliție, cât și în mod independent.

Potrivit reprezentanților IJJ, aproximativ 70 de jandarmi vor acționa zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, precum și pentru verificarea respectării legislației în vigoare pe linia picnicului, în cooperare cu alte instituții cu atribuții în acest domeniu.

„De asemenea, va fi urmărită respectarea de către cetățeni a măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirusul SARS CoV – 2. Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul forțelor de ordine în mod direct sau prin apel 112 în cazul producerii unor fapte antisociale, pentru ca intervenția acestora să se producă în timp scurt și să aibă efectul scontat prin măsurile legale adoptate”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IJJ Botoșani.

+4 -0
se încarcă...