Femeie accidentată şi amendată

0

O femeie din Botoşani a ajuns să fie accidentată şi ulterior amendată după ce a căzut din picioare, în timp ce traversa strada. Incidentul a avut loc luni seară, pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropiere de Botoşani Shopping Center, unde femeia, în vârstă de 40 de ani, a încercat să traverseze strada, însă la câteva zeci de metri de trecerea de pietoni amenajată în apropiere.

Din cauza stării avansate de ebrietate în care era, aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut pe şosea, lovindu-se la cap. La faţa locului au ajuns, în scurt timp, o ambulanţă şi două echipaje de poliţie, femeia fiind preluată de cadrele medicale. „Femeia a suferit câteva escoriaţii şi contuzii. A fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, însă era în stare stabilă”, a spus un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deşi rănită, aceasta s-a ales şi cu o sancţiune din partea poliţiei. „Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 290 de lei pentru traversarea neregulamentară a unui drum public prin loc nepermis”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

+31 -3
se încarcă...