Femeie de 62 de ani prinsă beată la volan, în municipiu

0

Și femeile cad uneori pe panta alcoolului. O dovedește o întâmplare petrecută marți (n.r. – 9 iunie a.c.) în municipiul Botoșani, unde polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au prins o femeie beată la volanul unei mașini. În vârstă de 62 de ani, femeia, de loc din comuna Mihai Eminescu, conducea un autoturism pe Calea Națională din municipiu, când a fost oprită pentru control de echipajul de poliție. Imediat ce au ajuns lângă ea, polițiștii au simțit un miros de alcool și au decis să o verifice cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Este drept, numărul femelilor care ajung în această postură este mult mai mic comparativ cu cel al bărbaților prinși turmentați la volan. În noaptea de 8 spre 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Dorohoi, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Luni, și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au oprit un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Românești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În tóate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

+5 -1
se încarcă...