Copii premiați de comisarii de mediu (foto)

0

12 copii botoșăneni au reacționat la provocarea lansată de Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Botoșani pe 1 iunie și anume de a participa la un concurs de desene cu tema „Biodiversitate”. Desenele au fost postate pe pagina de Facebook până pe 5 iunie.

Acțiunii i s-au alăturat și câțiva sponsori, astfel că toți cei 15 copii au primit premii. Acestea constau în diplome, reviste și câte un tort. Mai mult, cinci copii au primit obiecte promoționale din partea unui sponsor, iar un copil, Narcisa Diana Viniarschi, a fost desemnat câștigător pe baza numărului de „like-uri” primit de lucrarea sa. Narcisa a fost premiată și cu o plachetă și un tricou din partea Gărzii de Mediu.

Ceilalți copii care au primit premii sunt: Teodora Ursu, Cristina-Anca Dima, Albert Anisie Nica, Eric Robert Bobocea, Denisa-Nicola Măntăluță, Matei Ioan Tîrdia, Ingrid Ciubotariu, Sofia Ioana Mageru, Maya Lăzărescu și Eva Suceveanu

Sunteți prezentul și viitorul nostru! Să aveți parte de un mediu curat!”, a fost urarea făcută de Cristina-Ionela Kashyap, comisarul șef al Gărzii de Mediu Botoșani, care a ținut să-o felicite pe toți participanții.

+4 -0
se încarcă...