Femeie arsă după explozia unei butelii (video)

0

O femeie a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce butelia pe care încerca să o monteze a explodat. Aceasta s-a ales cu arsuri la mâini şi picioare şi a fost transportată cu o ambulanţă la spital, după insistenţele copiilor.

Incidentul a avut loc în weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când femeia, în vârstă de 63 de ani, a încercat să schimbe butelia în bucătăria casei, dintr-un sat din apropiere de Săveni. În momentul în care a încercat să o probeze, s-a format o acumulare de gaze, care s-au aprins instantaneu. Femeia a încercat să se trateze singură acasă şi după ce s-a pansat şi s-a dat cu câteva creme, s-a culcat.

A doua zi, copiii acesteia au descoperit că femeia suferise arsurile şi au apelat serviciul 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, iar după ce cadrele medicale i-au acordat femeii primul ajutor, au transportat-o la Urgenţe. „Pacienta prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Era conştientă şi stabilă hemodinamic şi a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate”, a precizat medicul Bogdan Ursu, coordonator în cadrul dispeceratului unic SJA-ISU.

+4 -0
se încarcă...