Limitatoare de viteză montate pe şase străzi din municipiul Botoşani

0

Comisia de sistematizare a circulaţiei a adoptat o serie de decizii care privesc montarea de limitatoare de viteză pe unele străzi din municipiu. Viceprimarul Cosmin Andrei, preşedintele comisiei, a declarat că măsura are drept scop preîntâmpinarea accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive.

Membrii comisiei au stabilit ca aceste dispozitive să fie amplasate pe străzile: Cuza Vodă intersecţie cu Mihail Kogălniceanu, Constantin Iordăchioaie între numerele 16 şi 22, Ion Pillat intersecţie cu Tudor Vladimirescu, ANL Bucovina – Strada Patriarh Teoctist Arăpaşu intersecţie cu Aleea Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, Strada Tulbureni după numărul 12 şi Strada Vârnav, în dreptul Şcolii 7.

Solicitările au venit din partea cetăţenilor, fiind motivate de evenimentele rutiere înregistrate în respectivele zone. Comisia a dat curs solicitărilor primite de la botoşăneni.  Limitatoarele de viteză au fost achiţionate de către Direcţia Edilitare şi montate de muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement”, a mai precizat Cosmin Andrei.

+14 -0
se încarcă...