sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTFaptele bune fac minuni - Asociaţia "Grup Civic" a construit o casă...

Faptele bune fac minuni – Asociaţia „Grup Civic” a construit o casă în doar 17 zile (video)

Asociaţia „Grup Civic” Botoşani a reuşit să schimbe în bine viaţa unui botoşănean. În doar 17 zile, cu ajutorul multor botoşăneni care nu rămân indiferenţi la greutăţile semenilor, asociaţia condusă de Daniel Câşlariu a ridicat o căsuţă pentru bunicul Ştefan, din Ionăşeni. El locuia într-o casă bătrânească, neracordată la reţeaua electrică. Dar cum un necaz nu vine niciodată singur, în luna noiembrie a anului trecut casa a fost distrusă de un incendiu. Cu toate acestea, el a continuat să locuiască acolo, în frig, fără minime condiţii de trai. De pe pat, bătrânul vedea cerul şi nu contenea să-şi plângă viaţa amară. Impresionat de situaţia bunicului, Daniel Câşlariu a decis să-l ajute.

În urmă cu 17 zile, Asociaţia <Grup Civic> a luat o hotărâre care ar fi trebuit să o ia autorităţile locale. Mi-aş fi dorit ca autorităţile locale să facă ceva pentru bunicul Ştefan. Din păcate, nu au făcut nimic. În schimb, Asociaţia  <Grup Civic>, în doar 17 zile, a schimbat destinul unui bătrân. Asociaţia <Grup Civic> Botoşani, datorită unor oameni cu suflet mare, a reuşit să-i construiască de la zero o căsuţă bunicului Ştefan”, a declarat Daniel Câşlariu.

Căsuţa are un hol unde va fi amenajată bucătăria, pentru aceasta fiind cumpărate deja butelia şi aragazul. În camera spaţioasă, a fost montată soba şi tot acolo se află un pat şi o masă. Bunicul a adus din casa bătrânească o icoană şi a spus cu lacrimi în ochi că se bucură de casă nouă şi îşi doreşte „viaţă multă”.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul, dumneavoastră, oameni buni, în doar 17 zile destinul bunicului s-a schimbat. Mulţumim tuturor celor care au contribuit la această minune pentru bunicul Ştefan, care nu mai spera. De asemenea. ţin să mulţumesc firmei Try Grup şi Balastierei Corni, care întotdeauna ne-au dat balast pentru toate casele pe care le-am construit pentru cei nevoiaşi”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Aceasta este a doua casă casă construită de Asociaţia „Grup Civic” în Ionăşeni – Truşeşti. Prima casă a fost ridicată pentru o familie cu cinci copii premianţi, care s-a mutat în casă nouă în ajun de Crăciun.

Daniel Câşlariu le-a mulţumit tuturor pentru sprijinul acordat, pentru bunătatea de care dau dovadă şi speră că va fi ajutat în continuare să schimbe în bine viaţa unor botoşăneni. Pentru bunicul Ştefan vrea să mai cumpere un frigider, dar şi să-i racordeze căsuţa la reţeaua electrică.

Cine doreşte să se implice în activitatea Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani poate dona orice sumă în conturile: RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei), RO50BTRLEURCRT0530156401 (euro), Codul Swift BTRLRO22.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
0.9 ° C
4.6 °
-0 °
94 %
1.4kmh
16 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
8 °
mar
12 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...