Dorohoiancă agresată de soț. Poliția a deschis o anchetă

0

O dorohoiancă stabilită fără forme legale în municipiul Suceava a depus plângere penală împotriva soțului, după ce a a fost lovită de partenerul de viață.

Potrivit primelor informații, duminică dimineață, pe 14 iunie a.c., Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către personalul medical din cadrul Spitalului Județean Suceava despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat Sorina P. de 26 ani, domiciliată în municipiul Dorohoi, care a declarat faptul că a fost victima unei agresiuni. Polițiștii au ajuns la unitatea medicală, iar când au stat de vorbă cu tânăra aceasta le-a mărturisit că în seara de 13 iunie a.c., în jurul orei 18, în timp ce se afla în imobilul situat în municipiul Suceava, str. Aleea Nucului unde locuiește cu chirie împreună cu soțul ei, Petru P, de 33 ani, pe fondul unui conflict spontan, a fost bruscată și lovită de către acesta din urmă. De asemenea, a mai povestit dorohoianca, după agresiune soțul ei a părăsit locuința revenind abia după miezul nopții, iar ea nu a apelat serviciul 112 întrucât nu a considerat că este nevoie. Abia în jurul orei 3.30, după ce a început să se simtă rău, tânăra a cerut intervenția unui echipaj medical.

„S-a întocmit Formularul de Evaluare a Riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității corporale a victimei, însă aceasta s-a opus emiterii unui Ordin de Protecție Provizoriu. Din discuțiile purtate cu personalul medical din cadrul UPU Suceava a reieșit faptul că persoanei în cauză i-a fost pus diagnosticul prezumtiv de <<contuzie regiunea lombo-sacrată>>, urmând a i se face mai multe investigații medicale pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului, nefiind necesară internarea”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava

În urma audierii, Sorina P. a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie”.

+6 -0
se încarcă...