Trei elevi nu dau capacitatea din cauza covid19

0

Trei copii nu vor da azi proba de capacitate, din cauza deciziilor luate de Ministerul Sănătății. Cei trei au părinți confirmați pozitiv, astfel că vor merge la sesiunea specială, de peste o lună.

Cei trei copii au primit veştile în urmă cu câteva zile, după ce Ministerul Sănătăţii a decis forma finală de organizare a examenelor din acest an, în contextul pandemiei.

La nivelul judeţul sunt, în momentul de faţă trei copii ai căror părinte sau părinţi sunt diagnosticaţi cu covid19, iar ei se află în izolare. „Noi am comunicat Inspectoratului Şcolar situaţia pe care o avem la zi, deciza fiind luată conform normelor în vigoare de la această dată”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoșani.

Evaluarea Națională 2020 va avea o sesiune specială, la care vor participa elevii ce vor avea temperatura peste 37,3 grade, sunt internați sau se află în carantină în ziua examenelor din sesiunea oficială de Evaluare Națională.

Sesiune specială a Evaluării Naționale se va desfășura la două săptămâni după sesiunea oficială, respectiv începând cu data de 29 iunie.

+10 -0
se încarcă...