Scandal tranşat cu un cuţit în zona gâtului (video)

0

Un tânăr din Costeşti a ajuns duminică seara cu ambulanţa la spital, după ce a fost înjunghiat în zona gâtului de un consătean.

Incidentul a avut loc într-un bar din sat, când, aproape de lăsatul serii, doi tineri în vârstă de 28 de ani s-au luat la ceartă la o masă de pe terasă. La un moment dat, când cearta dintre cei doi era pe punctul de a escalada, un al treilea tânăr, de 20 de ani, a intervenit şi i-a lovit pe unul dintre ei cu un cuţit în zona gâtului.

Ulterior, agresorul a luat-o la fugă pe un drum din sat şi s-a făcut nevăzut. Victima acestuia s-a ales cu o plagă sub bărbie. Martorii incidentului au sunat la 112, la faţa locului sosind o ambulanţă şi un echipaj de poliţie.

Cadrele medicale i-au acordat tânărului primul ajutor, după care l-au transportat la Urgenţe. „Pacientul a suferit o plagă înţepată în regiunea submentonieră. A fost stabilizat hemodinamic şi ulterior transportat la Urgenţe pentru tratament de specialitate”, a declarat un ambulanţier din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au identificat agresorul la scurt timp şi l-au audiat. „Tânărul de 20 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În funcţie de rezultatul cercetărilor, faţă de acesta se vor dispune măsuri legale”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

+8 -7
se încarcă...