La un pas de moarte din cauza unui gard

0

Un bărbat din Botoşani a fost la un pas de o moarte cumplită după ce s-a dezechilibrat şi a căzut cu gâtul într-un gărduleţ stradal, care are ţepuşe.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, într-un cartier de pe strada Primăverii. Bărbatul se îndrepta spre casă, iar în apropierea blocului în care locuieşte, se află un spaţiu verde împrejmuit cu gard de sârmă, montat de reprezentanţii primăriei.

La un moment dat, acesta a încercat să păşească peste o groapă în apropierea gardului, s-a dezechilibrat şi a căzut peste gardul înalt de aproximativ 60 de centimetri, iar una dintre ţepuşele de la extremitatea superioară a acestuia, i-a intrat în gât, în lateral.

Speriat şi plin de sânge, bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale, o ambulanţă sosind şi transportându-l la spital.

Potrivit medicilor, bărbatul a trecut la câţiva centimetri de o moarte cumplită, bucata de gard care i s-a înfipt în gât putând ajunge la o arteră. „Pacientul prezenta o plagă, penetrantă, din fericire de mici dimensiuni, în zona gâtului. Fiind, însă, vorba de o zonă cu artere importante de sânge, riscul a fost foarte mare”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

+16 -3
se încarcă...