Liber la bălăceală în bazinele exterioare de la Cornişa

0

Astăzi, 18 iunie, începând cu ora 10.00, au fost deschise bazinele exterioare din Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa. Acestea vor fi deschise zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Dat fiind contextul epidemiologic actual, cei care vor dori să se relaxeze în piscina exterioară şi să facă plajă trebuie să respecte câteva reguli. În primul rând, ei trebuie să ştie că accesul la bazinul exterior se face în baza unei programări prealabile la telefon: 0799.910.120.

Accesul în zona bazinului se va realiza doar după măsurarea temperaturii, care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius. Clienţii trebuie să poartă mască de protecţie în spaţiile interioare, mască ce trebuie să le acopere nasul şi gura. Alte reguli vizează dezinfectarea mâinilor la intrare, evitarea staţionării nejustificate în spaţiile comune, lăsarea şezlongurilor în poziţia în care au fost aşezate de personalul de la piscină (regulă valabilă pentru persoanele care nu fac parte din aceeaşi familie), păstrarea distanţei de minimum doi metri între oricare două persoane. „Am intensificat măsurile de igienă în concordanţă cu recomandările autorităţilor, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi. Planurile noastre pentru noul sezon sunt la fel de ambiţioase ca până acum. Ne dorim ca în aceste condiţii de nouă normalitate să realizăm lucruri importante pentru clienţii noştri”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, structură care administrează Parcul Cornişa.

Adulţii, elevii şi studenţii plătesc 20 de lei, în intervalul orar 10.00 – 13.00 (de luni până vineri), respectiv 30 de lei, de la 13.00 la 22.00. Sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale tariful este de 30 de lei pentru trei ore. În cazul copiilor cu vârsta de peste 3 ani tariful este de 15 lei, în intervalul 10.00 – 13.00 (de luni până vineri) şi de 25 de lei, în intervalul orar 13.00 – 22.00 şi în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale.

+5 -0
se încarcă...