Municipalitatea continuă lucrările pe strada Maior Ignat

0

Reabilitarea străzii Maior Ignat se apropie de final. „Au fost executate lucrări edilitare pentru asigurarea protecției pietonilor în intersecția Colegiului Economic. La începutul săptămânii viitoare va începe asfaltarea străzii Maior Ignat”, a anunţat primarul Cătălin Flutur.

Lucrările pe strada Maior Ignat au fost demarate la începutul lunii iunie. Această stradă face parte din centura municipiului Botoşani, vine în continuarea străzii Petru Rareş şi continuă cu Viilor şi Mihail Kogălniceanu.

În urmă cu doi ani, a fost reabilitat tronsonul din strada Petru Rareş, de la sensul giratoriu aflat în intersecţia Bulevardul Eminescu – strada Petru Rareş. După ce vor fi finalizată reabilitarea străzii Maior Ignat, edilii botoşăneni au anunţat că şantierul se va muta pe  strada Viilor, urmând a fi scoase şi dalele de tramvai, care nu au fost folosite niciodată.

Tot în această perioadă se lucrează în cartierul Curcubeului, fiind finalizată reabilitarea străzii Mihail Kogălniceanu, tronsonul cuprins între Bulevardul Eminescu şi strada Bucovina. În acea zonă mai sunt de executat lucrări pe Aleea Ion Frunzetti.

+4 -1
se încarcă...