Ploaie de amenzi după un scandal izbucnit în Parcul Tineretului

Scăpați din izolarea dispusă de autorități, pe fondul măsurilor luate în vederea combaterii pandemiei de coronavirus, mai mulți botoșăneni are locuiesc în Parcul Tineretului au ieșit astăzi într-o parcare, unde s-au pus pe chefuit. Doar că petrecerea lor a degenerat, iar în urma unui apel pe 112 în zonă au intervenit mai multe echipaje de ordine și siguranță publică. „Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au restabilit ordinea și liniștea publică și au aplicat 10 sancțiuni în valoare totală de peste 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991”, a precizat pentru „Monitorul” Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Numai că în sprijinul celor care chefuiau în parcare au sărit și alți locatari ai blocurilor din împrejurimi, la un moment dat adunându-se zeci de persoane care au încercat să protejeze pe cei care urmau să fie sancționați. Așa că a fost nevoie și de sprijinul jandarmilor, care au aplicat la rândul lor alte două amenzi contravenționale în valoare de 600 de lei, tot pentru fapte de tulburare a liniștii publice, respectiv provocare de scandal sau proferare de injurii. „Una dintre persoane a fost condusă la sediul poliției, întrucât avea un comportament recalcitrant, și a fost sancționată contravențional”, a arătat Delia Nenișcu.

Incidentele au avut loc în apropierea blocurilor 135 și 140 garsoniere, iar zona este monitorizată în continuare de forțele de ordine publică.

Deja ai votat!