Mașină blocată într-o groapă apărută în carosabil. Au intervenit pompierii

0

Situație incredibilă petrecută pe o stradă din municipiul Botoșani, unde un șofer a ajuns cu mașina într-o groapă apărută în carosabil în urma ploilor de la sfârșitul săptămânii trecute.

Incidentul s-a petrecut pe strada Nicolae Grigorescu, care face legătura între Calea Națională și Bulevardul Mihai Eminescu pe lângă Școala generală nr. 10, când proprietarul unui autoturism Skoda a ajuns cu autoturismul în zona respectivă și a simțit deodată cum asfaltul cedează și se surpă sub roata mașinii. Deși a încercat să scoată singur autoturismul din craterul format, botoșăneanul nu a avut sorți de izbândă. Cei care l-au ajutat au fost pompierii militari de la Detașamentul Botoșani, care au intervenit cu o autospecială și au reușit să tracteze autoturismul în siguranță. După ce botoșăneanul a părăsit zona, groapa apărută în carosabil a fost „semnalizată” cu o creangă luată dintr-un copac.

În urma ploii torențiale din cursul zilei de sâmbătă, în municipiul Botoșani au fost semnalate mai multe probleme. Astfel, din cauza torenților formați, pe mai multe străzi nemodernizate din municipiu au apărut gropi sau ravene care pun în pericol circulația. Este vorba de străzile Barbu Lăzăreanu și Grigore Antipa, unde terasamentul drumului s-a prăbușit sau a fost luat de ape.

Probleme au fost înregistrate și pe strada Pacea.

+4 -0
se încarcă...