Peste o mie de slujbe disponibile (lista)

Numărul slujbelor disponibile în județul Botoșani se menține ridicat.

În această săptămână 1.042 slujbe au fost scoase spre a fi ocupate de către angajatori prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM). Se caută contabili, economiști, ingineri specializaţi aproape în toate domeniile: construcţii, metalurgie, electrotehnică, mecanică, auto (pentru eliberare ITP), confecţii, de sistem etc. De asemenea se caută şi economişti, translatori, biochimişti, specialiști în recrutarea forței de muncă sau în marketing.

Atrage atenția și anunțurile Primăriei Săveni, care angajează manageri și specialiști în marketing cu jumătate de normă, oferindu-le salariul minim pe economie, adică puțin peste 1.100 de lei.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, pizzari sau agenţi de pază. O rețea de supermarketuri caută zeci de vânzători.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!