Agenții economici pot solicita deja viza anuală pentru autorizațiile de mediu

0

Agenția de Protecție a Mediului (APM) Botoșani reamintește agenților economici interesați că începând cu data de 11 iulie a.c. intră în vigoare Ordinul nr. 1150/2020 privind Procedura de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu/autorizației integrate de mediu.

Conform acestul ordin, titularii autorizațiilor de mediu/autorizațiilor integrate de mediu, emise începând cu data de 8 septembrie (indiferent de anul emiterii), au obligația de a solicita la APM Botoșani viza anuală în baza unei documentații care va conține cererea (n.r. conform modelului postat pe site – ul APM Botoșani), raportul anual de mediu şi/sau raportările menţionate în actele de reglementare, după caz, declaraţia pe propria răspundere (conform modelului postat pe site – ul APM Botoșani) și dovada achitării tarifului de 100 lei pentru autorizaţiile de mediu sau 300 de lei pentru autorizaţiile integrate de mediu (achitat prin ordin de plată sau mandat poștal, în contul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani la Trezoreria Botoşani – cont RO44TREZ1165032XXX000377 COD FISCAL 3372521).

„Având în vedere termenele stabilite prin Ordinul 1150/2020 atragem atenția agenților economici care au autorizațiile de mediu emise începând cu data de 8 septembrie, indiferent de anul emiterii, că ar trebui deja să depună documentația necesară obținerii vizei la APM Botoșani, pentru a se încadra în termenul prevăzut, de cel puțin 60 de zile, și pentru a evita astfel suspendarea activității”, a declarat directorul executiv al APM Botoșani, Eugen Mateciuc.

+4 -0
se încarcă...