Bătaie cu furca între ciobani la stâna lui Verginel Gireadă (video)

0

Un conflict verbal între doi ciobani din comuna Mihai Eminescu s-a lăsat cu victime, după ce unul din ei l-a lovit cu furca în cap pe celălalt.

Incidentul a avut loc în localitatea Ipotești, din comuna Mihai Eminescu, la o stână ce îi aparţine politicianului Verginel Gireadă. Evenimentul s-a produs în jurul orei 20:00, când victima, în vârstă de 41 de ani, a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale şi al poliţiei pentru că fusese lovit în cap cu o coadă de furcă de un coleg mai tânăr de-al său, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan. Cel care a efectuat apelul a fost chiar agresorul, care este cercetat în prezent de către polițiști, care s-a speriat după ce victima lui a rămas inertă pe pământ, crezând că l-a omorât. „Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Victima a fost preluată de un ehipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, fiind adusă la Unitatea de Primiri Urgențe pentru tratament de specialitate. „Pacientul a prezentat un traumatism cranian, fiind conştient şi în afara oricărui pericol”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

La locul incidentului era şi proprietarul stânei, Verginel Gireadă.

 

+35 -10
se încarcă...