Șofer beat denunțat la 112. Polițiștii l-au prins în trafic

0

Un șofer care a urcat beat la volan a fost prins în trafic de polițiști, după ce a fost denunțat în urma unui apel anonim.

S-a întâmplat luni, pe 22 iunie a.c., când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul județean DJ 296, dinspre localitatea Roma înspre municipiul Botoșani se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a interceptat în trafic, pe strada Cișmea, autoturismul care corespundea caracteristicilor celui la care facea referire apelantul. La volan se afla un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Botoșani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, botoșăneanul s-a ales cu un dosar penal, polițiștii reținându-i și permisul de conducere, până la finalizarea cercetărilor.

+8 -0
se încarcă...