Bătrână târâtă patru metri de o betonieră la Dorohoi

0

Un accident rutier mortal s-a petrecut vineri pe strada Salciilor din municipiul Dorohoi. O bătrână a fost acroșată de o betonieră, roțile mastodontului trecând peste aceasta și prinzându-i piciorul. Femeia a fost târâtă de autoutilitară 4 metri, suferind răni grave la piciorul drept.

Tragedia s-a produs în jurul orei 14:00. Potrivit anchetatorilor, un conducător auto în vârstă de 63 de ani, din comuna suceveană Suharău, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a acroșat-o pe femeie, din municipiul Dorohoi, în vârstă de 71 de ani, pe o trecere de pietoni.

Victima a fost găsită de către echipajul de ambulanță direcționat la fața locului într-o baltă de sânge şi tansportată la Botoşani. „Pacienta a suferit o plagă masivă, la nivelul membrului inferior drept, carenea fiindu-i sfâşiată de la coapsă până sub genunchi. A pierdut mult sânge, starea fiind critică”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Din păcate, la câteva ore de la sosirea la Urgenţe, starea femeii a devenit critică, aceasta decedând din cauza pierderii masive de sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului.

+21 -3
se încarcă...