spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTFizioterapie și recuperare medicală la MONCLINIC

Fizioterapie și recuperare medicală la MONCLINIC

MONCLINIC s-a deschis inițial ca o clinică de remodelare corporală, facială și tratamente estetice. Dotarea cu tehnologie BTL pe linie de fizioterapie și recuperare medicală a completat serviciile MONCLINIC care oferă,  mai nou, programe specifice și abordări terapeutice personalizate, iar calitatea vieții celor cu afecțiuni ale oaselor sau musculare poate fi îmbunătățită mult prin programe de fizioterapie adaptate fiecărui pacient.

Aparatură performantă la Monclinic

Prin dotarea cu aparatură medicală profesionale pentru fizioterapie de la BTL Romania, lider mondial în domeniul aparaturii medicale, pacienții reușesc îmbunătățirea calității vieții pentru un trai activ și sănătos.

Unul dintre aparatele profesionale nou achiziționate de MONCLINIC este SUPER INDUCTIVE SYSTEM (SIS) folosit pentru ameliorarea imediată a durerii în stadii acute și cronice. Pot fi incluși în tratament pacienți cu probleme medicale legate de: mobilizarea articulației, vindecarea fracturilor chiar și prin aparatul gipsat, miostimularea, reducerea spasticității. De asemeni, pot beneficia de tratamente persoane care suferă de: sindrom de tunel carpian, hernie de disc, tendinită rotuliană, dureri lombare, fracturi, etc.

Tehnologia TECAR este cea mai modernă formă de fizioterapie și recuperare medicală la îndemîna pacienților cu bursite, tendinite, entorse, coxatroze, artrite, traumatisme osoase, etc. Tehnologia se bazează pe cîmpuri electromagnetice intense și are efecte pozitive asupra țesutului uman. Curent electromagnetic este transferat prin toate țesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în țesut. Efectele terapeutice sunt: ameliorarea instantă a durerii intense, relaxarea musculară, reducerea edemului, regenerarea țesutului, vindecarea țesutului.

Ședința terapeutică este de 7 – 10 minute, iar durata și numărul de ședințe este stabilită în funcție de afecțiune. Pacientul nu simte durere în timpul tratamentului, poziția acestuia în timpul ședinței fiind foarte confortabilă.

Laserul robotic Scanning System achiziționat de MONCLINIC oferă un tratament foarte eficient pentru o gamă foarte variată de indicații clinice, începînd de la leziuni musculare și articulare, la tendinopatii degenerative.

Clinică de remodelare corporală și facială nonchirurgicală

Remodelarea corporală a devenit un trend iar tehnologia folosită face ca noile metode de tratament să fie noninvazive, cu rezultate vizibile imediate și de lungă durată. Noua clinică de remodelare corporală și facială nonchirurgicală MONCLINIC oferă soluții pentru remodelarea corpului, reîntinerirea și fermitatea pielii, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor și cicatricilor, drenaj limfatic și îmbunătățirea circulației.

Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase, fiind vizibile reducerea volumului siluetei, reducerea celulitei și îmbunătățirea tonusului, refacerea elasticității și texturii pielii din primele ședințe. Clinica este destinată atît femeilor cît și bărbaților, iar la baza protocoalelor de tratament stă tehnologie de ultimă generație a liderului mondial BTL AESTETICS: VANQUSM-ME, EXILIS ELITE, X-WAVE, EXILITE-IPL, LYMPHASTIM. Sistemul de tratament de remodelare corporală folosit de MONCLINIC are rolul de a ținti cu precizie straturile de grăsime, indiferent de grosimea lui, acționînd în scopul diminuării volumul acestuia, avînd grijă ca eventualele vergeturi sau surplusuri de piele să fie tratate estetic.

Noua tehnologie de care dispune MONCLINIC oferă pe lîngă tratamentele de remodelare corporală și  epilare definitivă (pe o perioada de 6 – 8 ani) și tratamente ale afecțiunilor pielii precum: acnee rozacee, petele de culoare, îmbătrînire prematură, tratarea pistruilor și a cuperozei, hemangioamelor, capilarealor sparte, pete solare, tratamente pentru telangiectaziile de vene în ”pînză de păianjen”.

MONCLINIC a achiziționat și BTL ESTELLA pentru tratarea incontinenței urinare, a prostatei și îmbunătățirea vieții sexuale atît la femei, cît și la bărbați. Acest aparat se găsește în zona noastră doar la Botoșani, la MONCLINIC. Dispozitivul utilizează un cîmp electromagnetic conceput de mare intensitate, extrem de puternic cu acțiune selectivă și non invazivă. Planurile de tratament sunt recomandate în urma unei sesiuni inițiale de consultanță și evaluare.

”Am înființat o clinică modernă, cu dotări profesionale pentru fizioterapie, recuperare medicală, remodelare corporală și alte tratamente tratamente pentru care oamenii trebuiau să se deplaseze în alte zone din țară pentru a le face. La noi condițiile de igienă sunt impecabile, mai ales în această perioadă în care întregul continent a fost zguduit de virusul covid. Luăm măsuri stricte din punctul de vedere al igienei, de la primirea pacienților, efectuarea tratamentelor și conducerea acestora spre ieșirea din clinica. Persoanele aflate la a doua tinerețe pot veni cu încredere. Vă așteptăm în strada George Enescu nr. 24, iar pentru programări apelați nr. de telefon 0741399386.” a menționat Mona Vrăjitoriu, director MONCLINIC.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...