Accident cu trei victime şi trei maşini avariate (video)

0

Trei persoane au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce au fost victimele unui accident rutier care a avut loc la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Ion Pillat.
Incidentul a avut loc în momentul în care un tânăr de 21 de ani, aflat la voalnul unui Citroen, conducea pe strada Tudor Vladimirescu înspre strada Grivita, dar în momentul în care a vrut să vireze spre strada Săvenilor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Dacia Logan care circula din sens opus, pe strada Tudor vladimirescu spre Ion pilat, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta. Ulterior, Dacia Logan a mai ricoşat într-u alt autoturism, pe care l-a avariat.

În urma accidentului au rezultat trei victime, mama şoferului vinovat, în vârstă de 48 de ani şi un cuplu de 62 de ani din cel de al doilea autoturism. „La faţa locului cele trei victime prezentau traumatisme craniene, prima victimă cu hematoame epicraniene, iar celelalte două victime trauatisme toracice şi de coloană cervicală, unul din ei. Au fost cu toţii transportaţi la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere de specialitate”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri şi poliţie. „Şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative, iar în cauză a fost deschis un doasr penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Video: Ianos Hergheligiu

Deja ai votat!
se încarcă...