Mort în timpul serviciului sub ochii trecătorilor

0

Un bărbat de doar 47 de ani, fără afecţiuni medicale cunoscute, a murit la scurt după ce s-a prăbuşit din picioare în timp ce era la serviciu.

Botoşăneanul lucra la o companie de distribuţie şi vineri dimineaţă era cu maşina sa într-o staţie de carburanţi de pe Calea Naţională. La un moment dat, persoane prezente în staţia peco l-au văzut pe acesta cum coboară din maşină, se îndreaptă spre o porţiune de pământ acoperită cu iarbă şi se prăbuşeşte din picioare.

Alarmaţi, mai mulţi oameni au sărit în ajutorul acestuia, apelând şi serviciul 112, spunând că bărbatul avea dificultăţi mari în a respira. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, începând imediat manevrele de resuscitare, acesta fiind în stop cardio-respirator.

Acesta a fost suit în ambulanţă, şi transportat la Urgenţe, în curs de resuscitare. „Din păcate, în ciuda eforturilor noastre şi a colegilor din Urgenţe, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Ulterior, cadrele medicale au descoperit la spital că bărbatul se prezentase luni la spital, acuzând dureri în piept, acesta neştiindu-se cu vreo afecţiune preexistentă.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o ancetă, dar şi a inspectorilor ITM Botoşani, bărbatul fiind în timpul muncii.

FOTO: Arhiva

+75 -15
se încarcă...