vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTMort în timpul serviciului sub ochii trecătorilor

Mort în timpul serviciului sub ochii trecătorilor

Un bărbat de doar 47 de ani, fără afecţiuni medicale cunoscute, a murit la scurt după ce s-a prăbuşit din picioare în timp ce era la serviciu.

Botoşăneanul lucra la o companie de distribuţie şi vineri dimineaţă era cu maşina sa într-o staţie de carburanţi de pe Calea Naţională. La un moment dat, persoane prezente în staţia peco l-au văzut pe acesta cum coboară din maşină, se îndreaptă spre o porţiune de pământ acoperită cu iarbă şi se prăbuşeşte din picioare.

Alarmaţi, mai mulţi oameni au sărit în ajutorul acestuia, apelând şi serviciul 112, spunând că bărbatul avea dificultăţi mari în a respira. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, începând imediat manevrele de resuscitare, acesta fiind în stop cardio-respirator.

Acesta a fost suit în ambulanţă, şi transportat la Urgenţe, în curs de resuscitare. „Din păcate, în ciuda eforturilor noastre şi a colegilor din Urgenţe, nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Ulterior, cadrele medicale au descoperit la spital că bărbatul se prezentase luni la spital, acuzând dureri în piept, acesta neştiindu-se cu vreo afecţiune preexistentă.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o ancetă, dar şi a inspectorilor ITM Botoşani, bărbatul fiind în timpul muncii.

FOTO: Arhiva

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...