Camera de Comerț îl aduce la Botoșani pe ministrul Muncii

0

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, va veni la Botoșani pentru a se întâlni cu oamenii de afaceri din județ. Întâlnirea va avea loc pe 10 iulie și va fi organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Botoşani, organizație care a anunțat că va iniția în perioada următoare o serie de întâlniri între întreprinzătorii locali și reprezentanții factorilor de decizie la nivel central, indiferent de apartenența lor politică, funcție de disponibilitatea și interesul manifestat de aceștia.

Locul în care se va desfășura această întâlnire nu a fost stabilit și asta din cauza necesității respectării prevederilor legale privind adunările publice din perioada stării de alertă. „În funcție de numărul de firme care vor confirma prezența, vom stabili și vom comunica în timp util locația în care va fi organizată acțiunea”, se arată într-un comunicat al CCIA Botoșani.

Pentru ca această întâlnire să fie cât mai eficientă, reprezentanții CCIA Botoșani solicită firmelor din Botoșani să transmită pe adresa de email secretariat@cciabt.ro, până pe data de 4 iulie 2020, o sinteză a problemelor cu care se confruntă în această perioadă și care intră în aria de competență ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Confirmarea participării la întâlnirea cu ministrul trebuie comunicată până cel târziu marți, 7 iulie 2020, la tel 0331.711.039, 0749.530.478, 0744.434.961 sau email secretariat@cciabt.ro.

+9 -0
se încarcă...