Bacalaureat 2020 – Au fost afişate rezultatele

0

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunţat rezultatele la examenul de Bacalaureat, înainte de rezolvarea contestaţiilor. Rezultatele au fost afişate în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. În conformitate cu prevederile legale vizând prelucrarea datelor cu caracter personal, afișarea rezultatelor se va face cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Patru candidaţi botoşăneni, trei absolvenţi ai Colegiului Naţional „AT Laurian” şi un absolvent al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, au reuşit performanţa de a obţine media maximă la acest examen. Este posibil ca numărul candidaţilor cu zece pe linie să crească, după contestaţii, deoarece sunt medii de 9,96, sau de 9,95.

Contestațiile pot fi depuse astăzi, 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează şi o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Rezultatele pot fi vizualizate AICI

+3 -0
se încarcă...