Şedinţă extraordinară a CL Botoşani

0
rbt

Consilierii municipali botoşăneni au avut astăzi, 30 iunie, şedinţă  extraordinară. Şedinţa a durat doar nouă minute, aleşii locali având de dezbătut şi votat doar un proiect de hotărâre. Proiectul a vizat includerea în domeniul privat al municipiului Botoşani a unor obiective proprietatea municipiului concesionate/închiriate către terţi, pentru care s-au demarat procedurile de înscriere a dreptului de proprietate a municipiului asupra terenului şi a investitorilor pentru construcţii, precum şi pentru reglementarea situaţiei juridice a unor terenuri concesionate/închiriate. În raportul de specialitate care a însoţit proiectul de hotărâre se arată că această hotărâre este un document necesar Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară pentru emiterea cărţii funciare, costurile aferente fiind suportate de către solicitanţi.

Astfel, au fost incluse în domeniul privat al municipiului şase construcţii, situate pe strada 1 Decembrie nr. 22, 23 şi 50, strada Săvenilor nr. 14 şi Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.9, clădir cu spaţii comerciale la parter şi locuinţe la etaj.

Şedinţa a fost organizată online, cu participarea a 21 de consilieri, consilierii liberali Cătălina Lupaşcu şi Paul Octav fiind învoiţi.

După vot, Eugen Ţurcanu, preşedintele de şedinţă, a declarat şedinţa închisă şi le-a mulţumit consilierilor „pentru efortul de a fi prezenţi”.

+2 -0
se încarcă...