Alina Elena Brînză, eleva cu 10 pe linie la Bacalaureat – Secretul succesului este munca

0

Alina Elena Brînză, absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu”, profilul matematică – informatică, face parte din elita învăţământului botoşănean, a elevilor care, prin munca lor, aduc un plus de imagine judeţului şi ţării. Ea a obţinut 10 pe linie la probele de Limba şi literatura română, Matematică şi Fizică din cadrul Bacalaureatului, rezultate care încununează o activitate şcolară de excepţie. În urmă cu patru ani, la Evaluarea Naţională, Alina Elena Brînză a obţinut tot media maximă.

„Secretul succesului este munca îmbinată cu relaxare şi cu un strop de încredere în forţele proprii. Mereu am sperat să am rezultate cât mai bune şi am muncit pentru ele. Sunt o persoană simplă, o persoană care îşi doreşte mereu mai mult de la sine”, a declarat Alina Elena, adăugând că le este recunoscătoare tuturor profesorilor, în special celor de la materiile la care a dat examenul.

Ea a îmbinat într-un mod armonios pregătirea şcolară, cu pasiunea pentru fotografie şi make up. Acum, la finalul studiilor liceale şi Bacalaureatului, se gândeşte şi la liceenii care vor susţine examenul maturităţii în anii care vor urma. „Colegilor liceeni le transmit să înveţe din timp, să nu lase pe ultima sută de metri pregătirea pentru examene pentru că intră în panică şi nu e bine. Să aibă încredere în ei că o să fie totul bine. Examenul nu este atât de greu”, a precizat tânăra.

Ea consideră că trebuie felicitaţi toţi absolvenţii de gimnaziu şi liceu pentru că au susţinut examenele în condiţii speciale impuse de actualul context epidemiologic.

După ce a încheiat cu succes studiile liceale, tânăra se va înscrie la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj, fiind hotărâtă să aibă o carieră în domeniul IT. Mai mult, dacă alţi tineri valoroşi pleacă în străinătate, Alina Elena vrea să rămână în ţară deoarece crede că tinerii se pot realiza şi la ei în ţară, dacă luptă pentru visurile lor.

+21 -6
se încarcă...