Municipalitatea a stabilit programul de distribuire a pachetelor alimentare de la UE

0
1

Municipalitatea botoşăneană va începe pe 6 iulie să distribuie produsele alimentare acordate în cadrul Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2020. Astfel, în perioada 6 – 17 iulie, vor primi pachetele alimentare beneficiarii de venit minim garantat, urmând ca în perioada 20 – 31 iulie să se prezinte pentru a ridica aceste pachete botoşănenii care primesc alocatie pentru susţinerea familiei.

În cazul în care după data de 31 iulie există stocuri de produse alimentare, acestea vor fi distribuite persoanelor cu handicap grav și accentuat, adulți și copii. Aceste categorii de persoane vor primi produsele în perioada 3 – 14 august 2020.

Produsele vor fi ridicate de către titulari sau reprezentanţii legali ai acestora, în baza actelor de identitate (originale), valabile la data distribuirii, conform programării de mai sus, între orele 9,00-15,30 (vineri 9,00-13,00), de la Incubatorul de Afaceri, din Calea Naţională nr. 144.

În cazul persoanelor cu handicap grav și accentuat, ridicarea produselor se va face pe baza actului de identitate și a certificatului de încadrare în grad de handicap (originale si copii) valabile la data distribuirii”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Deja ai votat!