O adolescentă de 14 ani „abonată” la dispariții. E căutată din nou de poliție

0

O adolescentă de 14 ani, din municipiul Botoșani, a ajuns să fie căutată cu poliția a doua oară îndecurs de mai puțin 100 de zile.

Pe 29 iunie a.c., Lorena Andreea Ispir  (foto) a plecat în oraș pentru a se întâlni cu niște colegi și nu a mai ajuns acasă. Cum nici nu a mai luat legătura cu membrii familiei, mama tinerei a sunat la poliție și a dat-o dispărută.

Fata are o înălțime de aproximativ 1,65 metri, circa 45 kg, este brunetă și are părul lung, ochii negri, ten măsliniu și constitutie astenică. În momentul în care a plecat de acasă era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni scurți negri, iar în picioare purta adidași albaștri.

Persoanele care pot da relaţii despre ea sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

Tânăra a dispărut însă și pe 13 mai. Atunci, ea a plecat de acasă fără să spună nimic, dar a fost găsită o zi mai târziu hoinărind pe străzi.

În acest context, polițiștii au anunțat că au găsit-o și pe fata de 18 ani, Petronela Mihaela Pușcașu, care a plecat de acasă duminică, pe 28 iunie. Tânăra a fost identificată pe raza municipiului Botoșani și a declarat că a părăsit domiciliul din cauza neînțelegilor cu părinții și că nu a fost victima vreunei infracțiuni, în perioada în care nu s-a știut nimic despre ea. Tânăra a fost reintegrată în familie.

Deja ai votat!