Rapsozii Botoşanilor îi invită pe botoşăneni la spectacolul „Mângâiere prin Cântec”

0

Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” reia spectacolele pentru publicul botoşănean. Pe 5 iulie, iubitorii de folclor sunt aşteptaţi la spectacolul „Mângâiere prin Cântec”, organizat sub conducerea artistică a lui Ioan Cobâlă. Spectacolul va avea loc în Amfiteatrul Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa şi va începe la ora 19.30.

Soliştii Laura Ştefănescu Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huţu, Constantin Petrescu, Loredana Călin, instrumentiştii Mitică Ştefan, Alexandru Todirel Marin, Ionuţ Scripcariu, Ioan Oloieru şi ceilalţi membri ai orchestrei vor evolua sub bagheta dirijorală a lui Ciprian Potoroacă.

Intrarea la spectacol este liberă, în funcţie de locurile disponibile. Conducerea instituţiei a transmis că toate restricțiile sanitare vor fi respectate atât de membrii orchestrei, cât şi de public. “Spectatorii trebuie să poarte mască pe toată durata evenimentului, care trebuie să acopere gura și nasul) şi să-şi dezinfecteze mâinile cu dezinfectant care va fi pus la dispoziție la intrare. La intrarea în amfiteatru va fi făcută termoscanarea de către personalul orchestrei, iar persoanele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol. Totodată, trebuie respectată distanțarea de minimum doi metri între persoane, de la intrarea la spectacol până la ieșire. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree)”, a declarat Dan Doboş, directorul Orchestrei “Rapsozii Botoşanilor”.

Deja ai votat!