Cătălin Flutur: Centura municipiului Botoșani, promovată pe agenda CNAIR

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului a participat ieri, 1 iulie, la întâlnirea Marianei Ioniță, director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cu factorii de decizie din județul Botoșani. În cadrul discuțiilor, edilul a promovat interesele locuitorilor municipiului Botoşani în privința dezvoltării infrastructurii rutiere zonale, necesară pentru o mai ușoară conectare cu restul țării.

I-am adus la cunoștință directorului CNAIR faptul că avem pregătită documentația pentru realizarea șoselei de centură a orașului. Soluția de finanțare avută în vedere pentru această investiție este atragerea de fonduri europene”, a precizat Cătălin Flutur.

Edilul a anunţat că săptămâna viitoare va pleca la București pentru a depune studiul de fezabilitate pentru şoseaua de centură.

Până când centura ocolitoare va deveni funcțională, am convenit ca municipiul să primească de la CNAIR fonduri pentru administrarea și întreținerea drumurilor naționale care traversează orașul, în condițiile în care botoșănenii plătesc rovinietă ca orice alt cetățean al țării și nu e firesc ca tot din banii lor, adică din bugetul local, să se facă întreținerea drumurilor naționale, așa cum se întâmplă în prezent”, a mai afirmat primarul municipiului.

Deja ai votat!