Desfășurare de forțe la Lozna, pentru un octogenar care a dispărut

0

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din comuna Lozna, a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Alexandru Răpiga a a plecat de la domiciliul său din satul Străteni, comuna Lozna, în jurul orei 7,30 și nu a mai revenit până in prezent. Bătrânul are o înălțime de circa 1,70 m, o greutate de aproximativ 75 kg, este cărunt și are ochii căprui. În momentul în care a plecat de acasă, el era îmbrăcat cu o bluză în dungi, pantaloni gri, pecap avea o pălărie albă, iar în picioare purta pantogi negri.

„Politiști, jandarmi, politiști de frontieră insotiti de câine de urmă și voluntari sunt în acest moment angrenați îm activitățile de căutare. Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Din verificările efectuate a rezultat că octogenarul ar fi plecat de acasă până în pădurea din apropiere pentru a culegi bureți.

+5 -0
se încarcă...