Anchetă a poliției, după ce un tânăr ar fi fost umilit de prieteni

0

Poliţiştii botoșăneni s-au autosesizat și au declanșat o anchetă penală după ce pe internet au apărut imagini cu trei tineri care îl lovesc pe un altul şi apoi îi dau foc la păr. Scenele par să se fi petrecut într-un apartament din municipiul Botoșani, iar anchetatorii au reușit să-i identifice pe protagoniști. Cercetările se derulează sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire și alte violențe și lipsire de libertate, iar ancheta îi vizează pe trei tineri în vârstă de 23 de ani.

Polițiștii l-au identificat și pe cel care a fost victimă, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care în prezent se află în municipiul București, însă în momentul în care a fost audiat cel în cauză a declarat că nu doreşte să depună plângere penală și a negat că ar fi fost sechestrat în apartament. La rândul lor, așa-zișii agresori şi-au recunoscut faptele, dar au susținut că au fost nişte glume proaste.

Imaginile de la care a pornit ancheta au fost făcute publice de un prieten al victimei, iar în scena cu pricina se observă cum trei tineri se amuză în momentul în care un al patrulea tânăr este lovit cu palma peste faţă, stropit pe păr cu o substanţă inflamabilă şi apoi incendiat.

Deja ai votat!