Biciclist în comă după un accident grav

Un bărbat a fost trimis în stare gravă la Suceava, după ce a fost victima unui accident mai puţin obişnuit.

În vârstă de 62 de ani, botoşăneanul se întorcea de la muncă, miercuri dimineaţă pe bicicletă. Bărbatul lucrase ca paznic în tura de noapte la o societate şi se îndrepta spre casă. La un moment dat, la ieşirea din Botoșani spre Stânceşti, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut cu tot cu bicicletă în şanţul de beton de pe marginea drumului.

A fost găsit în stare de semiconştienţă, de către câţiva trecători, care au sunat imediat la 112. un echipaj de la Ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Urgențe, unde a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme, având chiar şi plămânii perforaţi, în urma impactului violent cu cimentul.

Ca urmare a diagnosticelor, acesta a fost direcţionat către Suceava, la secția de neurochirurgie. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu un politraumatism sever, traumatism cranian cu hematom subdural, cu traumatism toracic, fracturi costale şi hemopneumotorax bilateral, secundare unei căderi de pe bicicletă. A fost stabilizat în serviciul nostru şi dirijat către Neurochirurgie Suceava”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoșani.

Deja ai votat!