Femeie înjunghiată cu furca de fostul iubit (video)

0

O femeie de 45 de ani, din Albești, Trușești, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătută și înjunghiată cu o furcă de fostul concubin.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, chiar în grădina casei în care locuieşte femeia. Aceasta lucra în grădină, iar bărbatul, care trecea pe stradă şi avea asupra lui o furcă, a observat-o şi a intrat peste ea în gospodărie. Fără a sta prea mult pe gânduri, acesta a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra femeii, pe care a început să o lovească cu furcă.

La un moment dat, când femeia era la pământ, acesta a înjunghiat-o cu furca în spate, în zona gâtului, provocându-i trei plăgi.

Norocul femeii a fost un vecin, care a observat scena şi a sărit în apărarea acesteia. Ulterior bărbatul a apelat serviciul 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă care a preluat-o pe femeie. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Pacienta a ajuns în serviciul de urgenţă cu multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervico laterală, regiunea dorsală, produse în urma unei agresiuni. Este stabilă din punct de vedere hemodinamic”, a declarat Ramona Guraliuc, medicul şef al UPU-SMURD.

După atac agresorul s-a făcut nevăzut, acesta fiind în prezent căutat de poliţişti. „În prezent efectuăm verificări pentru depistarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

 

+49 -6
se încarcă...