Botoşăneni arestaţi în Timiş pentru spargeri în Iaşi

Trei tineri din județul Botoșani, cercetați după ce au spart trei magazine în judeţul Iaşi, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii Poliției Orașului Hârlău și Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au identificat trei tineri, din județul Botoșani, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat, aceștia fiind depistați pe raza județului Timiș.

Oamenii legii au stabilit că în noaptea de 5 spre 6 iulie 2020, cei trei tineri s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Fântânele, şi având feţele acoperite cu măşti, ar fi deconectat sistemele de supraveghere video şi alarmare de la trei magazine din comună, ar fi pătruns prin efracţie în interiorul acestora și ar fi sustras bani și bunuri (telefoane mobile, cartele telefonice reîncărcabile, țigări, produse alimentare), cauzând un prejudiciu total de aproximativ 11.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Deja ai votat!