Premiu obţinut de o micuţă artistă botoşăneancă la un important concurs din Macedonia

În perioada 27 – 29 iunie 2020, a avut loc, în Macedonia, Concursul de muzică ușoară ART IN EXPERIENCE. Concursul a fost organizat online, dar cu o organizare grandioasă: 28 de membri în juriu din Azerbaidjan, Armenia, Ucraina, Belarus, România, Serbia, Rusia, Israel, Macedonia, Republica Moldova, Bulgaria, Italia, Bosnia Herțegovina, Polonia şi participarea a 200 de copii din peste 30 de ţări.

Invitația de a participa la acest concurs a fost câștigată de Măriuca Stan Muraru ( 9 ani), reprezentanta Botoșaniului, anul trecut, la o altă competiție muzicală din România, în care organizatorii festivalului din Macedonia au fost în juriu.

Micuța Măriuca a fost remarcată şi astfel i s-a oferit invitația de a participa la Festivalul ART IN EXPERIENCE din Macedonia, cu gratuitate totală privind cazare, masă si participare. Dar pentru că anul acesta a fost unul de sacrificiu, mai ales în domeniul cultural, festivalul s-a organizat online, prin trimiterea materialelor video cu interpretările copiilor. Juriul de specialitate (artiști, compozitori, profesori de canto, soliști de opera) a jurizat cu mare atenție cei 24 de copii din grupa Măriucăi, iar PREMIUL I, cu 90 de puncte, i-a revenit botoșănencei noastre”, a declarat profesorul Oana Puşcaşu.

Măriuca Stan Muraru se pregătește în cadrul studioului vocal „CHEIA SOL MUSIC STUDIO”, coordonat de Oana Puşcaşu.

 

 

 

Deja ai votat!