Cătălin Flutur – „Trecem printr-o perioadă mai grea decât acum trei luni” (video)

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului, a organizat astăzi, 14 iulie o conferinţă în Amfiteatrul Parcului Cornişa. În debutul conferinţei, edilul i-a îndemnat pe botoşăneni să aibă grijă de sănătatea lor. „Este o perioadă critică și sigur, din ceea ce vedem și știm, pandemia nu se oprește. Este mai grav ca acum trei luni. Este o problemă deosebită și îmi permit să fac apel la toți botoşănenii să-și ia absolut toate măsurile și cele indicate de lege și cele care se vehiculează în tot ceea ce înseamnă mass media din România. Nu este o păcăleală, este un lucru adevărat, trecem printr-o perioadă foarte, foarte grea, mai grea decât acum trei luni”, a spus Cătălin Flutur.

Edilul a adăugat că este de datoria lui să atragă atenţia asupra acestui lucru. „Vă asigur că Primăria Botoşani va face absolut tot ceea ce este necesar să diminuăm din consecinţele acestei pandemii”, a mai spus primarul.

Totodată, Cătălin Flutur a apreciat că botoşănenii trebuie să aibă grijă în primul rând de părinţi şi de rudele care au probleme de sănătate. „Tuturor celor care sunt sceptici, care nu cred le doresc ca niciunul din ei să nu treacă prin calvarul prin care trece un infectat cu Covid”, a mai spus primarul.

El le-a mulţumit angajaţilor din primărie care „au avut puterea să muncească în această perioadă şi care au răspuns prezent într-o perioadă critică”, într-o perioadă foarte complicată în care volumul de muncă din primărie s-a dublat.

Deja ai votat!
se încarcă...