Femeie accidentată după o traversare neregulamentară

0

O femeie în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis.

Accidentul a avut loc, duminică, pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoşani. Şoferul, în vârstă de 26 de ani, din comuna Gorbăneşti, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui alt autoturism care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa unei spălătorii de pe Împărat Traian. În acel moment, însă, femeia a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, aceasta fiind lovită în plin de autoturismul aflat în depăşire.

În urma unui apel la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat victimei primul ajutor. Ulterior aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Pacienta a suferit mai multe contuzii şi traumatisme la nivelul membrelor, fiind, însă, stabilizată şi ulterior transportată la Urgenţe”, a declarat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Atât victima cât şi conducătorul auto au fost testaţi alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă. „Poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se stabilească cu exactitatea împrejurările producerii evenimentului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...