Primele locuinţe ANL din noul cartier botoşănean vor fi repartizate în toamnă

0
Primele locuinţe din noul cartier ANL vor fi repartizate în toamnă

Municipalitatea botoşăneană va repartiza primele locuinţe din noul cartier ANL de pe Şoseaua Iaşului în toamna acestui an. La această dată se apropie de finalizare racordarea noilor blocuri la reţeaua de gaze naturale. Totodată, se lucrează la sistematizarea pe verticală în noul cartier.

Cu titlu de mare interes pentru cei care așteaptă o locuință ANL, vă spun că, în sfârșit, avem și ultimul aviz de la Delgaz Grid. Singura noastră problemă care mai era în zonă era alimentarea blocurilor cu gazul metan, nu ținea de noi ci doar de avizele și documentațiile pe care ni le propun tot cei de la Delgaz Grid”, a declarat primarul Cătălin Flutur, în cadrul unei conferinţe de presă.

Edilul a exclus orice calcul electoral în privinţa repartizării locuinţelor.

O parte din mulții beneficiari care așteaptă aceste locuințe cred că vor beneficia în toamnă de aceste locuințe. Fără a face niciun fel de analogie, că tot ceea ce se întâmplă, se întâmplă în toamnă. Ce se întâmpla dacă erau alegeri în iunie, că mai aud și lucruri de genul acesta, că toate lucrurile sunt făcute să se întâmple în toamnă. Nu, sunt făcute să se întâmple acum, pentru că am avut parteneri de dialog adevărați la nivel de Guvern”, a afirmat primarul municipiului.

În prima etapă a acestui proiect imobiliar finanţat de ANL au fost finalizate 80 de apartamente. Potrivit protocolului încheiat cu Ministerul Apărării Naţionale, la preluarea de către municipalitate a terenului pe care s-au ridicat blocurile, 40 de apartamente vor fi repartizate de primărie, 40 urmând a fi repartizate unor cadre din instituţiile Ministerului Apărării Naţionale.

Primăria are înregistrate peste 400 de solicitări de locuinţe ANL, la care se adaugă alte sute pentru locuinţe sociale.

Deja ai votat!
se încarcă...