Cătălin Flutur, despre edilii de facebook – „Ei nu sunt capabili să administreze nimic în lumea reală”

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului, a reacţionat după ce în ultima perioadă a avut parte de critici lansate în mediul online. Edilul a apreciat că sunt politicieni activi și cunoscători dar mai ales în mediul online.

Am văzut că apar discuţii şi apar acei, cum să le spun, acei politicieni care-și doresc ceva cu ardoare și devin niște edili de facebook. Ei nu sunt capabili să administreze nimic în lumea reală. Performanțele lor de 4 ani, de 8 ani, nu au însemnat nimic. Nu au avut performanţe. În schimb, în lumea virtuală toți știu și toți își dau cu părerea. Și își caută tot felul de prieteni, de like-uri. Plătesc o căruță de bani. Puteți să vedeți, contorizările sunt efectiv la vedere. Să știți cât plătesc acești politicieni de Facebook care vor să devină și primari”, a declarat Cătălin Flutur.

Fără a face nominalizări, edilul s-a referit la Parcul Cornişa, proiect demarat în timpul celui de-al doilea mandat al său, dar nefinalizat în perioada 2012 – 2016.

Oameni care în viața lor nu au reușit să pună o firmă serioasă pe picioare, oameni care în viața lor au avut putere 4 sau 8 ani și când le tragi linia, vezi că nu au nimic în spate. Mă întorc și spun: asta am făcut-o eu. Nu. Nici măcar asta nu au făcut. Exemplu elocvent este acest parc de agrement, gândit și răzgândit, bine făcut și înțelegem ce se întâmplă în acest parc de agrement, cât este de important pentru botoșăneni. Nu poţi să faci un proiect să aduci bani europeni, să le laşi patru ani la dispoziţie şi să facă harcea – parcea, să o luăm de la capăt. Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat în Botoşani, dacă aveau puterea, că vorbim de acești politicieni de carton. Dacă erau buni îl făceau, îl terminau şi cădea  cumva, vrând – nevrând, ca o realizare a lor. Nici măcar asta nu au putut să facă”, a mai spus Cătălin Flutur.

Deja ai votat!