Să mâncăm pâine bună!

0

Acum un an pe 18 iulie 2019 s-a deschis prima brutărie artizanală care și-a propus să ofere botoșănenilor produse de panificație de calitate superioară, cu gust deosebit, lipsite de coloranți, conservanți și amelioratori, într-un cuvânt: naturale. Sub franciza Mons Mellis, preparate pe baza unor rețete consacrate, italiene, franceze și germane, din ingrediente cum ar fi maiele și făini maturate, atent selecționate, pâinea artizanală și prăjiturile de casă conțin ingredientele unor alimente sănătoase și gustoase.

Pâinea cu maia este una dintre specialitățile făcute cu dragoste și pasiune de brutarii de la Mons Mellis, pentru că într-o brutărie artizanală calitatea va fi întotdeauna prioritară cantității . Cel mai mare succes printre clienții din Botoșani îl au: Pâinea Spelta, rețetă care a obținut premiul de excelență la GASTROPAN in 2015 Pâinea de Secara cu Germeni de Secara, rețetă care a obținut premiul al II-lea la GASTROPAN 2017 Dar și celelalte pâini, cum ar fi cea din făină de secară cu nucă, ciabatta sau sortimentul de baghetă albă.

Brutăria Mons Mellis oferă prajituri de casă, o mare varietate de biscuiți, cozonaci, preparate ce amintesc de mirosurile bunătăților copilăriei coapte de mama în cuptor, în zilele de sărbătoare.

Toate produsele Mons Mellis sunt pregătite de mai multe ori pe zi pentru a fi în permanență proaspete chiar dacă uneori asta înseamnă și o scurtă așteptare răsplătită prin aroma inconfundabilă a tăvii cu pâine abia ieșită din cuptor.

Mons Mellis își așteaptă clienții tot pe Calea Națională nr 55, lângă magazinele de piese auto, chiar la semaforul intersecției cu strada Sucevei. Pot fi onorate și comenzi la domiciliu apelând la telefonul 0757763148.

Deja ai votat!
se încarcă...