Atenţie! Poliţia va scoate pe străzi noile autospeciale cu inscripţii diferite (video)

Inspectoratul Judeţean de Poliţie a primit, în această săptămână, mai multe autospeciale Dacia Logan, acoperite cu noile colante şi inscripţii ale Poliţiei Române. Şoferii botoşăneni vor vedea, din zilele următoare, pe străzi, autospecialele de poliţie care seamănă la inscripţii cu cele din Germania.
Automobilele dispun de o nouă inscripționare verde-albastră şi sunt colantate în culori care copiază destul de mult modelul mașinilor de poliție din Germania. În prezent, 11 astfel de autospeciale, cu dotări de ultimă generaţie, inclusiv camere de supraveghere video, ausosit deja la BOtoşani „Şase autospeciale vor merge în mediul rural, două la POliţia Rutieră, iar trei la Ordine Publică, în mediul urban, urmând a mai sosi patru autospeciale în perioada următoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.
Toate mașinile intrate în dotarea polițiștilor au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor. Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.Deja ai votat!