La un pas de moarte după un accident de tractor (video)

Un bărbat, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident.

Nefericitul eveniment a avut loc marți după-amiază, într-o comună din apropierea municipiului Botoşani, în timp ce tânărul se afla într-o pădure, de unde urma să aducă o remorcă plină cu lemne. Bărbatul se afla la volanul unui tractor, iar, la un moment dat, în timp ce se afla pe un drum forestier, a pierdut controlul utilajului şi a lovit violent un copac.

În urma impactului, acesta s-a lovit de interiorul cabinei tractorului, după care a fost aruncat în exterior, fiind la un pas de a fi strivit de vehiculul avariat care s-a răsturnat.

Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziţi ai mai multor oameni care se aflau la cules lemne. Aceştia au reuşit să îl scoată imediat pe tânăr de sub fiarele contorsionate şi l-au pus în maşina unuia dintre ei, cu care a pornit spre Botoşani.

În acelaşi timp, oamenii au apelat serviciul 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj cu medic al SMURD. Bărbatul a fost preluat pe drum din autoturism şi transportat ulterior la Urgenţe. „Pacientul a fost preluat policontuzionat, cu un traumatism de claviculă şi traumatism cranian. Din fericire, starea lui a fost stabilizată, fiind în afara pericolului”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a deschis o anchetă.

Deja ai votat!