Municipalitatea botoşăneană va primi fonduri de la CNI pentru proiecte importante

0

Primarul Cătălin Flutur s-a declarat mulţumit de deschiderea pe care a găsit-o la Compania Naţională de Investiţii în privinţa unor proiecte importante ale municipalităţii. CNI a răspuns astfel solicitărilor şi va asigura fonduri pentru obiective cum ar fi Stadionul Municipal, Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” şi două săli de sport. Totodată CNI va finanţa şi partea de utilităţi la Spitalul de boli cronice şi îngrijiri paliative.

Nu pot decât să le mulțumesc celor de la Compania Națională de Investiții (CNI)  care ne-au prins, în sfârșit, ceea ce am propus noi. Până acum Botoșaniul a fost lăsat pe ultimul loc. În sfârșit, reabilitarea Stadionului Municipal este pe această listă, dar și Sala Polivalentă care necesită reparații. De acest lucru s-au angajat tot cei de la CNI pentru că ei au și construit-o. De reabilitare și modernizare va avea parte și sala de sport din cadrul Școlii <Elena Rareș> şi sala de sport de la Liceul Pedagogic <Nicolae Iorga>. Tot CNI s-a angajat că ne vor plăti și au selectat un proiectant pentru racordul utilităților la Spitalul Municipal de Boli Cronice și Îngrijiri Paliative. Este o mână de ajutor mai ales că spitalul este terminat în proporție de 65%. Noi trebuia să asigurăm racordul la utilități”, a declarat edilul.

Un obiectiv finanţat de CNI este sala de sport a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, unde lucrările au fost recepţionate în urmă cu câteva zile.

Deja ai votat!
se încarcă...