Vieţi salvate de jandarmii botoşăneni

0

Nu mai puțin de 40 de jandarmi au participat în zilele de marți și miercuri, respectiv 15 și 16 iulie, la campania națională de donare inițiată de Patriarhia Română, pentru că numărul celor aflați în nevoie nu scade niciodată.

„În ultimul timp, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care donarea de sânge înseamnă VIAȚĂ. Vedem sau auzim zilnic despre cazuri de bolnavi ajutați și vindecați prin efortul unor oameni inimoși și dezinteresați, motiv pentru care ne alăturăm de fiecare dată acestor inițiative nobile”, a transmis Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Nu este prima acțiune de acest gen din acest an, 50 de jandarmi acceptând în luna februarie provocarea pompierilor botoșăneni în cadrul campaniei ,,Te provoc! Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”.

De altfel, în ultimii trei ani, Inspectoratul de Jandarmi Județean a participat la nu mai puțin de nouă activități similare, care, speră reprezentanții instituției, au motivat și alte persoane să ne urmeze exemplul.

+5 -0
se încarcă...