spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăLocal BTCurs gratuit pentru profesorii de liceu şi reprezentanţii ONG-urilor de tineret

Curs gratuit pentru profesorii de liceu şi reprezentanţii ONG-urilor de tineret

Asociația B-Right Media invită cadrele didactice botoșănene dar și reprezentanții asociațiilor neguvernamentale de tineret din județul Botoșani să se înscrie la un curs de formare în domeniul dezvoltării creativității.

Acest curs este organizat în cadrul proiectului transfrontalier CREAFUTURE – Creative Workforce for Cross-Border Future,  implementat în cadrul Programului Operational Comun România-Ucraina 2014-2020.

Parteneri în cadrul proiectului sunt Casa Corpului Didactic Botoșani, Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Românești din Cernăuți și Liceul de Artă  Cernăuți.

Potrivit organizatorilor, cursul de formare și dezvoltare personală a cadrelor didactice, viitori facilitatori în domeniul dezvoltării creativității tinerilor care acced pe piața muncii, se va desfășura la Botoșani, pe durata a cinci zile lucrătoare.

Acest curs se adresează profesorilor încadrați în unități de învățământ liceal și lucrătorilor de tineret. Activitățile se vor desfășura în luna iulie, într-o locație deschisă, cu respectarea tuturor normelor de igienă și de distanțare socială impuse de autorități.

Înscrierea se face până la data de 23 iulie 2020 completând formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUlBTfdFSz3Q_1up2e7CoLzhCU3R980oEa5q_Pb86-Ss1npw/viewform?fbclid=IwAR2wN4raa7zgyWqF7k3_AEB7_ON5U5BO9yaWwyTRNrvEY2META6-H3Aqol4

Proiectul are ca obiectiv general creșterea accesului tinerilor din Botoșani (RO) și Cernăuți (UA) pe piața muncii prin dezvoltarea abilităților lor de viață și a creativității prin cooperarea transfrontalieră în domeniul educației, până în 2024.

Totodată, proiectul are ca obiective specifice îmbunătăţirea capacităţii a 80 de actori educaționali din Botoșani (RO) și Cernăuți (UA) de a preda abilitățile de autocunoaștere și creativitate viitorilor absolvenți care se pregătesc să intre pe piața muncii, în cele 12 luni de la implementarea proiectului; dezvoltarea unui instrument comun pentru accesul pe piața muncii în zona transfrontalieră – Botoșani (RO) și Cernăuți (UA), în cele 12 luni de la implementare a proiectului; Crearea unei comunități transfrontaliere de specialiști în creativitate și abilități de viață în zona Botoșani (RO) și Cernăuți (UA) pe baza principiului 3 C (cooperare – cooperare – comunitate), în cele 12 luni de implementare a proiectului.

Cursul de formare și dezvoltare personală a cadrelor didactice, viitori facilitatori în domeniul dezvoltării creativității tinerilor care acced pe piața muncii, se va desfășura la Botoșani, pe durata a cinci zile lucrătoare. Acest curs se adresează profesorilor încadrați în unități de învățământ liceal și lucrătorilor de tineret. Activitățile se vor desfășura în luna iulie, într-o locație deschisă, cu respectarea tuturor normelor de igienă și de distanțare socială impuse de autorități.

Persoanele selectate vor fi anunțate prin e-mail/ telefon și vor prezenta în prima zi de curs copii ale următoarelor documente: carte de identitate, certificat de naștere+certificat de căsătorie (unde este cazul), ultima diplomă de studii, adeverință de la locul de muncă din care să reiasă încadrarea”, au mai transmis organizatorii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...