Dosar penal după o joacă cu arma

0

Joi, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Vorona și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani, din comuna Vorona.

Despre acesta, polițiștii aveau informații că ar fi procurat o armă neletală din străinătate, din categoria celor supuse autorizării, pe care ar fi introdus-o fraudulos în România și ar fi folosit-o, fără drept, executând două focuri de armă, în noaptea de marți spre miercuri, în curtea locuinței sale. „Cu ocazia percheziției, la locația vizată a fost identificată arma neletală de tir sportiv și muniția aferentă, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor”, a spus Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și muniției, uz de armă fără drept și contrabandă calificată.

Deja ai votat!
se încarcă...