Tată descoperit fără suflare de propriul fiu

0

Descoperire macabră la Orăşeni Deal. Un bărbat, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit, de către fiul său, dezbrăcat şi plin de răni.

Bărbatul a mers în vizită la tatăl său pentru că acesta nu îi mai răspunde la telefon şi s-a îngrijorat. În momentul în care a ajuns la casa părintească, bărbatul a avut, însă, un şoc.

Tatăl acestuia era fără suflare, în curtea din spatele casei. Pe aproape tot trupul, bărbatul prezenta urme ale unor răni mai vechi şi semne de arsură. Fiul acestuia a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă, dar şi unul de poliţie. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Decesul era instalat cel mai probabil cu o zi înainte, trupul acestuia stând şi în bătaia soarelui, motiv pentru care s-a ales şi cu rănile şi arsurile grave”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, dar, potrivit oamenilor legii, nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, medicul de familie al bărbatului emiţând un certificat de deces pentru acesta.

Deja ai votat!